04.10.2017  |  Uutiset ja tiedotteet

AVARN Security Oy on myynyt Seinäjoen alueen sopimuskannan

AVARN_Security_vartiointi_kauppakeskus.jpg
Liiketoimintakaupan myötä AVARN Security Oy:n Seinäjoen alueen paikallinen turvallisuuspalvelujen sopimuskanta valtakunnallisia ketjusopimuksia lukuun ottamatta siirtyy 1.11.2017 NYQS Oy:lle, joka jatkaa palvelutuotantoa paikallissopimuksiin nykyisin ehdoin.

Henkilöstö siirtyy NYQS Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Rahankäsittelyliiketoiminnan operaatioihin Seinäjoella ei tällä liiketoimintakaupalla ole vaikutusta.

”Seinäjoen yksikön myynti oli paras ratkaisu asiakkaille, henkilöstölle ja AVARN Securitylle, kun eri vaihtoehtoja käytiin läpi. NYQS paikallisena ja vahvana toimijana pystyy kehittämään Seinäjoen alueen liiketoimintaa laaja-alaisemmin kuin AVARN Securityllä olisi ollut mahdollista” sanoo turvallisuuspalveluiden johtaja Jussi Virtanen.

Seinäjoen turvallisuuspalvelujen myynti on osa AVARN Securityn palveluyksikköverkoston kehittämistä. Elokuussa AVARN Security osti elokuussa Vartiointiliike Edströmin asiakassopimukset ja vahvisti siten toimintaansa Porvoon alueella. Lisäksi AVARN Security on myynyt paikallissopimuskannat Kuopiossa ja Lappeenranta-Imatra alueella paikallisille yrittäjille.

Lisätietoja:
AVARN Security, Juha Murtopuro, toimitusjohtaja juha.murtopuro@avarn.fi, 040 414 1007