29.3.2019  |  Uutiset ja tiedotteet

AVARN Security ja ISS Palvelut sopivat liiketoimintakaupasta

AVARN Security ja ISS Palvelut ovat 28.3.2019 allekirjoittaneet sopimuksen, jonka myötä AVARN Securityn turvallisuuspalveluiden liiketoimintaa ja 160 turvallisuuspalvelun ammattilaista siirtyy ISS:lle. Siirtyvän liiketoiminnan liikevaihto on noin kahdeksan miljoonaa euroa.

 

 

Sopimuksessa on kyse kilpailu- ja kuluttajaviraston asettamasta ehdosta, joka oli edellytys Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen ja AVARN Securityn yhdistymiselle.

ISS Palveluille siirtyvät toiminnot koskevat pääosin aula- ja paikallisvartiointia niillä toimipaikoilla, joilla Prevent 360 Turvallisuuspalvelut on tähän saakka tuottanut näitä palveluja osana ISS Palvelujen asiakassopimuksia. Asiakkaiden turvallisuuspalvelut jatkuvat voimassaolevien sopimusten mukaisesti ja työntekijät siirtyvät ISS Palveluille ns. vanhoina työntekijöinä.

– Olemme tyytyväisiä, että pääsimme liiketoimintakaupasta sopimukseen juuri ISS Palvelujen kanssa, sillä monelle siirtyvistä työntekijöistä ISS Palvelut on ennestään tuttu joko asiakkaana tai työnantajana. Lisäksi siirrettävä liiketoiminta on selkeä kokonaisuus, joten odotamme sopimuksen toteutumisen menevän sujuvasti, AVARN Securityn toimitusjohtaja Juha Murtopuro sanoo.

ISS Palvelut myi vuonna 2016 turvallisuusliiketoimintansa Intera Partnersille, josta muodostui Prevent 360 Turvallisuuspalvelut Oy. Vuonna 2018 Intera Partners ja AVARN Securityn omistaja Sector Alarm Group sopivat Prevent 360 Turvallisuuspalvelujen ja AVARN Securityn liiketoimintojen yhdistämisestä turvallisuuspalvelujen ja turvallisuusteknologian osalta. Liiketoimintojen yhdistäminen on jo pitkällä.

Nyt allekirjoitettu sopimus toteutetaan asteittain vuoden 2019 aikana. Asiakkaita ja henkilöstöä, joita siirto tulee koskemaan, tiedotetaan tarkemmin, kun sopimukseen liittyvät toimenpiteet ja niiden aikataulu täsmentyvät.


Lisätietoja:
AVARN Security, Juha Murtopuro, toimitusjohtaja, 040 414 1007, juha.murtopuro@avarn.fi
ISS Palvelut, Olli Nurminen, turvallisuuspalveluiden tuotejohtaja, 050 911 7925, olli.nurminen@fi.issworld.com

Muut haastattelupyynnöt:
AVARN Security, Jonna Häkkilä, markkinointi- ja viestintäjohtaja, 050 421 1499, jonna.hakkila@avarn.fi
ISS Palvelut, Tiia Soininen, viestintäjohtaja, 050 408 4408, tiia.soininen@fi.issworld.com