Avarn Security

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta

Toteutamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ja moderneja palveluita etäkameravalvonnan avulla. Todennamme hälytyksen sattuessa hälytyksen syyn hälytyskuvavalvonnalla ja pystymme reagoimaan vaadittaviin toimenpiteisiin nopeasti. Teemme myös asiakkaillemme säännöllisiä kamerakierroksia, joilla voimme tarkistaa esimerkiksi kiinteistön sisä- ja ulkotilat. Voimme seurata etäkameravalvonnalla myös yksin työskentelevien tai vaarallista työtä tekevien turvallisuutta.

Yhdistämällä etäkamera- ja hälytyskuvavalvontapalvelut perinteisiin vartiointipalveluihin asiakkaamme ovat saavuttaneet kustannussäästöjä ja hyötyneet palveluiden yhteisvaikutuksista. Valvontakameroiden kuvaa voidaan katsoa myös jälkikäteen tallennehauilla palvelukeskuksessamme, kun halutaan katsoa video tapahtumasta jonain tiettynä ajankohtana.

Hälytyskuvavalvonnan etuna on nopea hälytyksiin reagointi oikean tilannekuvan ansiosta. Voimme nähdä hälytyksen tai väärän hälytyksen syyt saman tien valvontakameroilla. Valvontakameroiden videokuvatallenteita käytetään myös yleisesti todisteaineistona rikosilmoituksien yhteydessä.

Kameravalvontajärjestelmien keskitetty pääkäyttäminen ja hallinta reaaliaikaisesti asiakaspalvelukeskuksessamme on nopeaa ja tehokasta. Voimme tehdä fyysisten vartiointikierrosten ohessa säännöllisiä kamerakierroksia. Kattava ja hyvin sijoiteltu valvontakameraverkosto mahdollistaa tehokkaat kamerakierrokset, joilla voimme tarkastaa asiakkaidemme sisätiloja ja ulkoalueita etänä.

2.800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

22

toimipaikkaa
ympäri Suomen

12.000

kohdetta
valtakunnallisesti

100

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä