Avarn Security

24/7 palvelut

Palvelemme sinua ympäri vuorokauden. Asiakaspalvelukeskuksemme on pohjoismaiden modernein operatiivinen keskus ja ammattimainen hälytyskeskuksemme reagoi tehokkaasti ja viiveettä.

Asiakaspalvelukeskus »

Asiakaspalvelukeskuksemme päivystää kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Hälytystilanteessa viiveettömän ja sovitun mukaisen toiminnan takaavat huolellisesti laaditut toimintaohjeet sekä tapahtumien ammattimainen käsittely.

Tiedonsiirtopalvelut »

Tarjoamme turvatekniikan ja hälytyskeskuspalvelujen tiedonsiirtopalvelut viranomaishyväksytyillä markkinoiden käytetyimmillä ratkaisuilla. Valvonta- ja ohjausjärjestelmät ohjataan suoraan hälytyskeskukseen.

Pääkäyttäjäpalvelut »

Varmistamme osaamisellamme turvallisuusjärjestelmien tehokkaan ja turvallisen hyödyntämisen ja vapautamme asiakkaamme resursseja.

Hälytysvalvonta »

Hälytysvalvonta on ympärivuorokautista vuoden jokaisena päivänä ja hälytyksiä vastaanotetaan automaatti-ilmoitusten lisäksi myös puhelimitse. Hälytystilanteessa hälytyskeskus ryhtyy viiveettä ennalta sovittuihin toimenpiteisiin.

Tapahtumailmoitusjärjestelmä »

Tapahtumailmoitusjärjestelmä yksilöidään juuri sinun yrityksellesi sopivaksi. Selain- tai sovelluskäyttöisessä järjestelmässä kaikki tapahtumailmoitukset ovat selailtavissa reaaliaikaisesti.

Etäkamera- ja hälytyskuvavalvonta »

Toteutamme asiakkaillemme kustannustehokkaita ja moderneja palveluita etäkameravalvonnan avulla. Todennamme hälytyksen sattuessa hälytyksen syyn hälytyskuvavalvonnalla ja pystymme reagoimaan vaadittaviin toimenpiteisiin nopeasti.

Ensiluokkaista turvallisuutta ja vastuullisuutta.

Katso videomme

2.800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

22

toimipaikkaa
ympäri Suomen

12.000

kohdetta
valtakunnallisesti

100

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä