AVARN Security

Rekisteriseloste

    Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

    1. Rekisterinpitäjä
    AVARN Security Oy
    Pitäjänmäentie 14, 00380 Helsinki
    Puhelin 0204 2828

    2. Rekisteristä vastaava
    AVARN Security Oy:n markkinointi vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

    3. Rekisterin nimi
    AVARN Security Oy:n markkinointirekisteri

    4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
    Käsittelyn tarkoituksena on AVARN Security Oy:n asiakassuhteiden hoitaminen, uutiskirje- ja kampanjalistojen ylläpitäminen, AVARN Security Oy:n ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin kohdistaminen asiakastietojen perusteella luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

    5. Rekisterin tietosisältö
    Rekisteri voi sisältää seuraavan ryhmittelyn mukaiset tiedot asiakkaista:

    Nimi
    Sähköpostiosoite
    Osoite
    Puhelinnumero
    Yritys ja toimenkuva

    6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
    Rekisteri koostetaan AVARN Security Oy:n asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä kolmansien osapuolien, kuten mm. Asiakastieto, ylläpitämistä yritystietokannoista.

    7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset
    Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

    8. Tietojen poistaminen
    Tietoja voidaan poistaa asiakkaan vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

    9. Rekisterin suojauksen periaatteet
    Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisteriä säilytetään palvelimilla suojatussa tietoverkossa, johon ulkopuolisilla ei ole pääsyä. Rekisterin käyttö edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan käyttöä.

    10. Kielto-oikeus
    Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa luovuttaminen ja käsittely suoramainontaa ja muuta markkinointia varten.

    2.800

    osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

    22

    toimipaikkaa
    ympäri Suomen

    12.000

    kohdetta
    valtakunnallisesti

    100

    miljoonan euron liikevaihto

    Ota meihin yhteyttä