Avarn Security

Vastuullista turvallisuuspalvelua

Turvallisuusyhtiöillä on yhteiskunnassa merkittävä ja kasvava rooli. Yhteiskunta muuttuu nopeasti, mikä tarkoittaa sitä, että turvallisuusalan on kehityttävä vielä nopeammin, jotta se pystyy vastaamaan yhteiskunnan tarpeisiin ennakoivasti. Kyky kehittyä on siis osa vastuullisuutta.

Arvostamme asiakkaitamme ja heidän turvallisuutensa on meidän intohimomme. Tavoitteenamme on saavuttaa toimialan paras asiakastyytyväisyys. Siksi palveluiden ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta.

Kehitystyön tekevät työntekijämme. Siksi haluamme olla alan halutuin ja arvostetuin työpaikka. Henkilöstön hyvinvointi ja osaamisen kehittäminen ovat tärkeä osa vastuullisen työnantajan toimintaa.

Tiedostamme myös ympäristövaikutuksemme ja tavoitteenamme on asettaa niiden vähentämiselle mitattavat tavoitteet.  Suurimmat ympäristövaikutukset vartiointipalveluissa syntyvät liikenteessä, niinpä kiinnitämmekin autojen valinnassa huomiota päästöarvoihin ja kulutukseen.

Kehitämme jatkuvasti toimintamme vastuullisuutta ja edellytämme eettisesti kestävää toimintaa myös yhteistyökumppaneiltamme. AVARN Securitylle on myönnetty

  • ISO 9001:2008 laatusertifikaatti
  • ISO 14001 ympäristösertifikaatti
  • OHSAS 18001:2007 työterveys ja -turvallisuussertifikaatti

 ISO_9001_ISO_14001_OHSAS_18001_COL.jpg

Lisätietoja sertifikaateista AVARN Securityltä.

2.800

osaavaa turvallisuusalan ammattilaista

22

toimipaikkaa
ympäri Suomen

12.000

kohdetta
valtakunnallisesti

100

miljoonan euron liikevaihto

Ota meihin yhteyttä